Hostingspace.ro

Gazduire web - Gazduire shared, servere dedicate, pachete VPS si reseller

Parteneriate domenii

Parteneriate HostingSpace

Parteneriat domenii.ro

HostingSpace este Registrar (partener autorizat ROTLD) pentru domeniile .ro si in acelasi timp avem parteneriate cu unul dintre cei mai mari Registrari pentru alte tipuri de domenii (.com, .net, .org). Prin aceste parteneriate ne asiguram ca dvs beneficiati atat de cele mai bune preturi la inregistrarea domeniilor cat si de un serviciu de calitate.

Ce inseamna ca suntem Registrar pentru domeniile .ro

Registrarul este o companie sau o organizatie selectata si acreditata de registrul roman de domenii ROTLD sa ofere DIRECT servicii de inregistrare de domenii .ro. Registrarul trimite cererile pe care le primeste de la clientii sai (cei care doresc sa inregistreze un domeniu) direct REGISTRULUI ROTLD si nu lucreaza ca intermediar (reseller).

Cum va ajuta ca suntem Registrar?

Indiferent daca sunteti client final sau Reseller pentru domenii .ro oferta noastra vine in intampinarea dvs. Pentru ca suntem Registrar si lucram direct cu ROTLD va putem pune la dispozitie cele mai bune preturi pentru domeniile .ro, un timp mic de inregistrare (pentru plata cu cardul rezervarea unui domeniu se face instant), transparenta si, per total, un proces simplu si eficient de inregistrare domenii .ro

Cum pot inregistra un domeniu .ro daca sunt utilizator final?

Daca sunteti persoana fizica sau juridica si doriti sa cumparati un domeniu pentru dumneavoastra va rugam sa plasati direct comanda la noi pe site.
Puteti face acest lucru la adresa: https://www.hostingspace.ro/client/domainchecker.php

Cum pot face un parteneriat cu HostingSpace daca sunt Reseller?

In cazul in care doriti sa revindeti domenii .ro va incurajam sa ne contactati prin formularul de pe site la sectiunea Vanzari.