Hostingspace.ro

Gazduire web - Gazduire shared, servere dedicate, pachete VPS si reseller

Companie / Despre noi

Misiunea HostingSpace

HostingSpace.ro este un serviciu profesional de hosting lansat in Septembrie 2008. Cu un brand nou si plasand clientul in centrul gandirii nostre SC Jordan Tech SRL isi prezinta serviciile de gazduire si domenii web.
Misiunea HostingSpace este sa ofere hosting web tinand cont de nevoile clientului in materie de spatiu, viteza si uptime.

Serverele HostingSpace

Folosim servere performante pentru ca stim cat de imporant este pentru dumneavoastra siteul web. Este imporant ca siteul dumneavoastra sa aibe la dispozitie mereu echipamente performante care pot sa il puna in valoare. Ne orientam catre fiabilitate si putere de calcul atunci cand lansam un server web si pastram mereu un standard ridicat prin upgrade-uri periodice.

Suportul tehnic

Aveti nevoie de o companie care poate sa va inteleaga nevoile legate de suport tehnic si sa va ajute sa le rezolvati cat mai repede problemele. Suportul tehnic este o prioritate pentru noi. Oferim prin email sau direct pe site printr-o aplicatie profesionala de suport. 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Pentru intrebari legate de vanzari va stam la dispozitie si la telefon. Afla cum ne poti contacta eficient aici, in functie de informatia de care ai nevoie.