031.00.50.618 | Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor

Portalul clientilor > Intrebari frecvente > Intrebari frecvente > Cum se face plata?


Cum se face plata?
Modalitatile de plata sunt variate si adaptate nevoilor pe care clientii le au. 

Dupa plasarea comenzii veti primi pe email o factura proforma cu contravaloarea pe care trebuie sa o platiti pentru produsele si serviciile comandate. Ea trebuie platita integral pentru ca comanda sa fie inregistrata si procesata.

Ca metode de plata acceptate pentru serviciile de gazduire pe care le oferim si pentru domeniile .ro si internationale acceptam

  • Plata cu card bancar. Cardul poate fi de credit sau de debit. Serviciile sunt activate instant.
  • Plata direct la orice casierie BRD. Puteti plati la orice sucursala BRD folosind factura proforma pe care o primiti in momentul finalizarii comenzii. Serviciile sunt activate in 24 ore de la efectuarea si inregistrarea platii.
  • Plata prin online bancar. Se poate plati din orice banca prin sistemul de online banking. Produsele si serviciile sunt activate in 24-36 ore de la efectuarea platii
  • Plata prin ordin de plata. Se poate plati din orice banca in contul nostru deschis la BRD. Produsele si serviciile sunt activate in 24-48 ore de la efecturea platii. 
Daca se face dovada platii prin orice metoda serviciile si produsele sunt activate instant. Dovada platii o puteti face prin scanarea si trimiterea catre noi a ordinului de plata sau a chintantei primite de la banca. 

In cazul in care suneti institutie publica va rugam sa ne trimiteti un email in care sa ne solicitati datele pentru plata in conturile Trezoreriei. Ţi-a folosit?

Adauga la favorite Adauga la favorite    Tipareste Tipareste

Cititi si